Wat is SkillsUP Lab?

Het beste leren is door te doen. Het SkillsUP Lab geeft je de kans om hands-on te leren, te experimenteren met en goeie toepassingen te vinden voor data en AI. Geef je innerlijke gekke wetenschapper de vrijheid en word deel van een wereldwijde gemeenschap, hier in Rotterdam of op het internet. Begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst! We bieden momenteel een hybride programma van zes maanden aan, zodat je kunt leren zoals jij dat wilt. We beginnen elke eerste maandag van de maand

SkillsUP Lab is Open Voor Iedereen

We bouwen onze communities bewust op uit mensen die werken en mensen die op zoek zijn naar nieuw werk. Omdat we sterk geloven in levenslang leren, door om- en bijscholing. We bevorderen de gemeenschap door onze cohorten met elkaar te verbinden en doorlopende evenementen te organiseren zodat je je kennis kunt blijven delen en je netwerk met meer mensen kunt opbouwen!   Iedereen kan zich aanmelden voor onze programma’s. De kwaliteiten die we zoeken zijn: nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, veerkracht en gemeenschapsgerichtheid. Als je over deze kwaliteiten beschikt, dan kan het SkillsUP Lab een uitstekende ervaring voor je zijn!

Communitygericht Leren

Je wordt vergezeld door mensen met interessante achtergronden en ervaringen. En je wordt onderdeel van een inclusieve datacommunity! In jouw cohort vind je mensen die zich bijscholen om te groeien bij hun huidige werkgever, mensen die omscholen om nieuw werk te vinden, mensen die hun eigen technische kennis willen vergroten en ondernemers. Tijdens het programma volgt iedereen hetzelfde curriculum, inclusief Power Skills en aanvullende Special Topic-lessen. En iedereen wordt gehouden aan dezelfde normen met betrekking tot aanwezigheid, deelname, voortgang en erecode.

Op naar jouw toekomst!

Je verdient certificaten door een individuele, door IBM gecertificeerde cursus te volgen. Voltooi alle cursussen en Power Skills om ons SkillsUP Lab-programmacertificaat en de IBM-certificaten voor Python en Data Science te ontvangen. Doe praktijkervaring op met data tijdens onze dagelijkse sessies, waar onze Data Professionals je begeleiden en coachen. Daarnaast werk je aan projecten om je kennis te verbreden en te consolideren, zodat je direct aan de slag kunt met echte dataprojecten. Naast deze sessies bieden we vanaf het begin persoonlijke jobcoaching aan, tweewekelijks. Hier leer je hoe je je cv kunt maken of verbeteren, je LinkedIn kunt bijwerken en meer!
*Vanwege vakanties en feestdagen beginnen we geen nieuwe tracks in July en December

Wat maakt ons uniek?

12.093
95
Jouw eigen bijdrage van €3788,51
is onderdeel van dit totaalbedrag
  • Klassiekale en digitale lessen in machine learning, programming en data analysis
  • Flexibel online en offline leren
  • Bepaal jouw ideale schema samen met onze coaches
  • Real-life projecten waar je aan werkt met onze community
  • 9 dagen Power Skills met onze ervaren coaches
  • Job coaching en de kans op een arbeidscontract bij het behalen van 90% op dit traject
  • Officieel certificaat van SkillsUP Lab

Ho, wacht even! Ik heb vragen!

Bekijk onze FAQ. Voel je vrij om contact met ons op te nemen of ons lab te bezoeken als je meer vragen hebt..
CRKBO Geregistreerde Instelling