Wat is SkillsUP Lab?

Het beste leren is door te doen. Het SkillsUP Lab geeft je de kans om hands-on te leren, te experimenteren met en goeie toepassingen te vinden voor data en AI. Geef je innerlijke gekke wetenschapper de vrijheid en word deel van een wereldwijde gemeenschap, hier in Rotterdam of op internet. Begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst!

We bieden momenteel een in-house track en een digitale track aan, zodat je kunt leren zoals jij dat wilt.

Maar welke opleiding past bij mij?

SkillsUP Lab

Wil je persoonlijk leren, aan echte projecten werken en regelmatig je collega’s ontmoeten? Dan is het SkillsUP Lab misschien wel de juiste plek voor jou. Werk met een schema en volg uitgebreide en boeiende lessen van onze dataprofessionals terwijl je ook IBM-certificaten verdient via Coursera. Dit programma start altijd op vaste data.

SkillsUp Lab

Gelegen in Rotterdam
12.093
95
Je eigen bijdrage van €3788,51
maakt deel uit van dit totaal
  • Persoonlijke lessen in machine learning, programmeren en data-analyse
  • Real-life projecten waar je samen met collega's aan werkt
  • 9 dagen Power Skills van onze ervaren executive coaches
  • Jobcoaching en een eventuele arbeidsovereenkomst met een totaalcijfer van 90% of hoger
  • Officieel SkillsUP Lab-certificaat na voltooiing

SkillsUp Digital

Online leren onder begeleiding van een aan jou persoonlijk toegewezen coach, 8 uur per week beschikbaar. Je kunt in je eigen tempo finishen – dus als je snel bent, kun je vooruit werken! Je werkt aan door IBM gecertificeerde Coursera-cursussen en -projecten die aan jou zijn toegewezen. Je kunt dit programma iedere 1e maandag van de maand starten.

SkillsUp Digital

Volledig online
7495
  • 8 uur per week 1:1 coaching via Teams
  • Leren in je eigen tempo - je hoeft je niet in te houden
  • Opt-in voor jobcoachingsessies en projecten in groepen
  • Officieel SkillsUP Lab-certificaat na voltooiing

SkillsUP Lab

SkillsUP Lab biedt Data Science cursussen aan. Allereerst leren we je hoe je  ethisch met data kunt werken. Daarna leer je de kneepjes van Data Science. Dus, van machine learning tot visualisatie in PowerBI, onze technische coaches staan ​​voor je klaar!

Naast de technische trainingen en intensieve cursussen krijg je executive coaching die we Power Skills noemen. Onze business coaches zullen je helpen je leiderschap, presenteren, verhalen vertellen, zelfvertrouwen en nog veel meer uit te breiden. 

SkillsUP Lab is Open Voor Iedereen

We bouwen onze communities bewust op uit mensen die werken en mensen die op zoek zijn naar nieuw werk. Omdat we sterk geloven in levenslang leren, door om- en bijscholing. We bevorderen de gemeenschap door onze cohorten met elkaar te verbinden en doorlopende evenementen te organiseren zodat je je kennis kunt blijven delen en je netwerk met meer mensen kunt opbouwen!

Iedereen kan zich aanmelden voor onze programma’s. De kwaliteiten die we zoeken zijn: nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, veerkracht en gemeenschapsgerichtheid. Als je over deze kwaliteiten beschikt, dan kan het SkillsUP Lab een uitstekende ervaring voor je zijn!

Communitygericht Leren

Je wordt vergezeld door mensen met interessante achtergronden en ervaringen. En je wordt onderdeel van een inclusieve datacommunity!

In jouw cohort vind je mensen die zich bijscholen om te groeien bij hun huidige werkgever, mensen die omscholen om nieuw werk te vinden, mensen die hun eigen technische kennis willen vergroten en ondernemers.
Tijdens het programma volgt iedereen hetzelfde curriculum, inclusief Power Skills en aanvullende Special Topic-lessen. En iedereen wordt gehouden aan dezelfde normen met betrekking tot aanwezigheid, deelname, voortgang en erecode.

Op naar jouw toekomst!

Je verdient certificaten door een individuele, door IBM gecertificeerde cursus te volgen. Voltooi alle cursussen en Power Skills om ons SkillsUP Lab-programmacertificaat en de IBM-certificaten voor Python en Data Science te ontvangen.

Doe praktijkervaring op met data tijdens onze dagelijkse sessies, waar onze Data Professionals je begeleiden en coachen. Daarnaast werk je aan projecten om je kennis te verbreden en te consolideren, zodat je direct aan de slag kunt met echte dataprojecten. Naast deze sessies bieden we vanaf het begin persoonlijke jobcoaching aan, tweewekelijks. Hier leer je hoe je je cv kunt maken of verbeteren, je LinkedIn kunt bijwerken en meer!

SkillsUp Digital

Met ons digitale programma leer je de kneepjes van Data Science door middel van gecertificeerde IBM cursussen en coaching van onze Nederlandse Dataprofessionals. Ze hielpen niet alleen om het programma te verfijnen, ze volgden het hele programma zelf ook! Op deze manier weet je zeker dat je de kennis en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je datagedreven carrière een kickstart te geven.

In tegenstelling tot andere programma’s en bootcamps bieden wij een flexibele 8 uur per week 1:1 coaching met een toegewijde Dataprofessional.
We stellen ons digitale programma beschikbaar voor mensen die getroffen zijn door werkloosheid tegen een speciaal aanbod van 7495,- EUR/USD.

Leer Essentiële Data Science

Met ons digitale programma leer je de kneepjes van Data Science door middel van gecertificeerde IBM cursussen en coaching van onze Nederlandse Dataprofessionals. Ze hielpen niet alleen om het programma te verfijnen, ze volgden het hele programma zelf ook! Op deze manier weet je zeker dat je de kennis en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je datagedreven carrière een kickstart te geven.

Communitygericht Leren

Tijdens het SkillsUP Lab volg je niet zomaar cursussen. Je draagt ​​bij aan een inclusieve community van datagedreven mensen. Je blijft tijdens en na je programma in contact met de community. Niet alleen met je leeftijdsgenoten, maar ook met eerdere cohorten!

Klaar voor de start!

Doe praktijkervaring op met data met projecten die aan jou zijn toegewezen door onze Data Professionals. Zo heb je niet alleen je theorie gehad, maar ook nog een proefrit met data gehad! Je kunt je ook aanmelden voor onze groepscoachingsessies om je voor te bereiden op je volgende baan.

Ja, wacht even! Ik heb vragen!

Bekijk onze FAQ’s. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons ​​Lab!

CRKBO Geregistreerde Instelling
Skip to content