We zijn hier om te helpen

Hoe we zaken doen

Stap 1

Kom Eens Langs

We bespreken je plannen en begeleiden je bij de mogelijkheden. Daarnaast mag je onze kantoorhonden aaien.

Stap 2

Druk Bezig

Door middel van wekelijkse vergaderingen houden we je op de hoogte van onze voortgang om ervoor te zorgen dat alles wat we doen voldoet aan onze en jouw eisen.

Stap 3

Dat Was 'M

Als we klaar zijn is de code, de datasheet of iets anders dat we voor je hebben gemaakt helemaal van jou. Vanaf hier kan je toekomstig onderhoud, eventuele wijzigingen buiten het contract of nieuwe projecten bespreken. Geen verborgen kosten, geen contracten op lange termijn!

Dat-O-Matic

Was je data en steun onze community

Denk aan alle verschillende software die je gebruikt. Denk nu eens na over de tijd die het kost om de informatie bij elkaar te brengen. Kun je manieren bedenken waarop je je tijd veel liever zou besteden? Dan is de Dat-O-Matic service ideaal voor jou!   Wij zijn specialisten in het samenbrengen van je verschillende databronnen. We sorteren, reinigen en maken je data klaar voor gebruik. Schone en bruikbare data zijn van cruciaal belang om nauwkeurige beslissingen voor je bedrijf te kunnen nemen.  Het moet ook betaalbaar zijn! Je kan ons je gegevens bezorgen die moeten worden opgeschoond en verfijnd. We kijken samen met jou naar de context, het uiteindelijke gebruik van de gegevens en eventuele bijzondere overwegingen.   Vervolgens gaan onze SkillsUP Lab-teams aan de slag om die data op te schonen en klaar te maken voor gebruik. Indien gewenst kunnen we het omzetten in bruikbare visualisaties waar je actie op kunt ondernemen. We kunnen ook dataprojecten op maat maken. Het begint allemaal met schone data! De Dat-O-Matic voorziet direct in werk- en programmakosten voor onze SkillsUP Lab-gemeenschap. Door ervoor te kiezen om je data bij ons af te geven, help je mee aan het creëren van banen en het bouwen van een inclusieve community van dataprofessionals in Nederland en daarbuiten. Dus schone data en sociale impact op één plek. Dat klinkt best goed, niet?

Wassen

We reinigen en verwerken je gegevens zodat je deze kan analyseren
3789 1-2 weken
 • Schone Data

Vouwen

Schone data en vijf populaire dashboards en visualisaties
6543 2-3 weken
 • Schone data
 • 5 populaire datavisualisaties

Strijken

Wij reinigen je data en beantwoorden je datavragen
9456 3-5 weeks
 • Schone data
 • Datavisualisaties op maat
 • Documenten in uw huisstijl voor een consistente presentatie
Populair

FFS - Female Founder Support

Ga nooit meer een meeting uit terwijl je binnesmonds "FFS" briest

Gebrek aan toegang tot kennis is wat de status-quo op zijn plaats houdt. Als we technologie en samenleving inclusiever willen maken, dan moeten we bij de basis beginnen. We moeten het aantal vrouwelijke ondernemers en oprichters van sociale ondernemingen die in staat zijn om hun ideeën naar een hoger niveau te tillen vergroten, zichtbaarheid te krijgen, hun oplossing te testen, financiering te krijgen en verandering te stimuleren.   Tegelijkertijd hebben we een community vol getalenteerde mensen die graag hun nieuwe technische vaardigheden aan het werk willen zetten en hun carrière en hun leven willen hervormen. De afgestudeerden van het SkillsUP Lab krijgen na afronding van hun Lab-opleiding een betaalde baan aangeboden. Dit betekent dat ze zes maanden tot een jaar in het veld werken met hun nieuwe data- en IT-vaardigheden, hun portfolio’s en netwerken opbouwen en stappen ondernemen om een ​​meer rechtvaardige toekomst voor zichzelf en hun gezinnen veilig te stellen.   Wat als we deze twee werelden samen zouden brengen? Onze community bouwt MVP (minimaal levensvatbaar product) en technische oplossingen voor vroege versies voor vrouwelijke ondernemers en oprichters van sociale ondernemingen. We bouwen apps, websites, datadashboards, machine learning-modellen en meer. Door technische diensten te leveren aan een ernstig achtergestelde markt, dragen we direct bij aan het aantal vrouwelijke en sociale oprichters en helpen we hen om die volgende stap te zetten, aangezien ze nu een product hebben dat ze kunnen delen. Deze projecten betalen op hun beurt de eerlijke en leefbare salarissen van onze stagiairs en stellen ons in staat om ons SkillsUP Lab-programma voort te zetten en nog meer deelnemers te bereiken.
Als je niet zeker weet welke technologie je nodig hebt om je idee tot leven te brengen, nodigen we je uit om een ​​technisch consult van 30 minuten met ons in te plannen. We luisteren naar je idee, bekijken je huidige keuzes en doen suggesties zodat je door kunt gaan en je volgende ronde van beslissingen kunt nemen. Of je nu nog in de ideefase zit of al een bètaproduct hebt, we komen je tegemoet.

Power Skills

Power Skills kan het antwoord zijn wanneer je medewerkers...

 • Zich verstoppen achter hun schermen

  Power Skills brengt hen naar voren en benadrukt hun sterke punten en het belang van hun inbreng en volledige deelname ten behoeve van je bedrijf en je klanten

 • Hun publiek vervelen

  Power Skills maakt van je medewerkers welbespraakte en overtuigende verhalenvertellers om ze verder te brengen dan de cijfers en de feiten

 • Moelijk zijn om mee te werken

  Power Skills maakt van hen open en co-creatieve teamspelers en medewerkers

 • De grotere impact van hun werk niet zien

  Power Skills zal een externe mindset verankeren met een blik op hun deel van de oplossing en het grotere geheel.

 • Verandering tegengaan

  Je hebt het nodig dat je werknemers flexibel en wendbaar te zijn - toch kunnen sommigen van hen hier moeite mee hebben. Power Skills zal hun flexibiliteit verder vergroten.

 • Vastlopen in technisch jargon en cijfers

  Door toegang te krijgen tot de kunsten (acteren, komedie...), zullen Power Skills ervoor zorgen dat ze zich meer op hun gemak voelen bij het stellen van vragen, zich op hun gemak voelen met het onbekende en het nieuwe, en de subjectieve dingen zoals de dingen tussen de regels.

CRKBO Geregistreerde Instelling

Wij zijn een CRKBO geregistreerde organisatie

Investeer in Jouw Team

Kent je iemand die baat zou hebben bij Power Skills? Kom mee met onze volgende groep en ontwikkel belangrijke werknemersvaardigheden.
Power Skills is ons antwoord op de vraag hoe we de impact kunnen maximaliseren die onze deelnemers aan het SkillsUP Lab kunnen maken. Onze methode leert deelnemers om meer comfortabele, zelfverzekerde en effectieve IT-professionals te zijn.  Ze leren betere luisteraars, communicators en leiders te zijn. Als je verbinding kunt maken, word je bericht ontvangen, ongeacht de technische diepgang van je publiek.   We hebben het Power Skills-programma ontwikkeld door de meest kritische vaardigheden voor IT-professionals te identificeren. In samenwerking met leiderschapscoaches (onze Power Skills-coaches) hebben we een uniek curriculum gecreëerd. Gedurende 2,5 jaar hebben we het programma verfijnd en uitgebreid, zodat het beschikbaar is voor non-profitorganisaties, MKB, IT-bedrijven en werkzoekenden. De vaardigheden die worden aangeleerd en gecoacht, werken voor iedereen, ongeacht het beroep.   We bieden deze trainingen in-house aan om organisaties te helpen van hun techneuten ”softies” te maken. Om je te helpen jouw IT-professionals te laten uitgroeien tot de creatieve, constructieve en betrokken medewerkers die ze zouden kunnen zijn.   Power Skills Fundamentals kost € 4549,– per deelnemer. Dit omvat al het benodigde cursusmateriaal en het aanpassen van de inhoud om aan de bedrijfsbehoeften te voldoen. Het programma omvat 9 sessies met elk een ander thema. Investeren in opleidingen voor uw medewerkers is fiscaal aftrekbaar in Nederland en vrijgesteld van BTW aangezien wij CRKBO gecertificeerd zijn.