Onze Impact Meten

The Do Good Only Company

Soms vergeten we dat we dat het werk dat we doen échte sociale impact en waarde opbrengt. Ik ben me er niet meer dagelijks van bewust, omdat dit werk ons bestaan is. Wanneer dingen deel zijn van je dagelijkse routine, dan vergeet je dat je niet “gewoon zaken doet”.

Vorig jaar wilde ik onze waarde en ontwikkeling op het gebied van de UN’s Sustainable Development Goals (SDGs) testen.

SDG’s 4, 8 en 10 zijn de doelen die het meest bij ons passen. at zijn: Kwaliteitseducatie, Goed Werk en Economische Groei en Verminderen van Ongelijkheid. Ons SkillsUP Lab-programma gaat over deze dingen. Het speelveld gelijk maken, als het ware.

Ik werd eraan herinnerd om de update van onze jaarcijfers te doen. Voor iemand die veel met data werkt, gebruik ik het niet veel voor wat we doen. Ik kijk eerder naar de mensen die door ons programma komen, ik luister naar hun wensen en ik zie hoe ze groeien. Ik moedig ze aan terwijl ze stappen nemen in hun ontwikkeling. Dat is hoe we onze impact écht meten.

Het MAEX platform berekent sociale impact van initiatieven in Nederland Tot nu toe, staat de sociale impact die we hebben gegenereerd met onze programma’s gelijk aan zo’n 330.000 euro sinds we twee jaar geleden begonnen!

Vanaf dag 1 doen we al waar we voor staan. Op naar de volgende 330.000 euro aan sociale impact.

Naar de inhoud springen