Hands-On Labs op uw Locatie

Als u naar uw organisatie kijkt, wilt u dan graag een cultuur waarin werknemers continue leren? Wilt u bekend staan als een werkgever die investeert in het ontwikkelen en behouden van vaardigheden? Heeft u zichzelf weleens afgevraagd hoe bestaande zakelijke kennis in evenwicht kan worden gebracht met de technologieën die wordt ontwikkeld?  

Als u uzelf deze vragen heeft gesteld, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen om te zien hoe we uw ambities kunnen ondersteunen. Uiteindelijk is het doel een actieve ontwikkeling van vaardigheden te ontwikkelen bij de werknemers.  

Image
Image

Wat kan u van ons verwachten?

Wij gebruiken een praktische, cross-teambenadering om uw groep te bereiken en te onderwijzen. Wij kunnen dit doen op de veel gebieden zoals Data en Analytics, AI, DevOps. Tijdens InCompany Labs worden nieuwe vaardigheden aangeleerd op basis van huidige kennis en ervaringen. De nieuwe vaardigheden kunnen worden toegepast op huidige en toekomstige verantwoordelijkheden. We meten ons succes aan de hand van hoe goed uw werknemers hun nieuwe vaardigheden toepassen voor een positieve impact op de werkomgeving.