Power Skills

Power Skills kan het antwoord zijn als je werknemers...

 • Zich achter een scherm verstoppen

  Power Skills zet ze op de voorgrond en benadruk hun krachten en hoe belangrijk hun input is. Je hebt als bedrijf een groot voordeel als je werknemers volledig participeren en zich laten horen.

 • Hun publiek vervelen

  Power Skills tovert je werknemers om in overtuigende storytellers. We leren ze verder te kijken dan enkel de nummers en feiten.

 • Moeilijk zijn om mee te werken

  Power Skills helpt ze een open en coöperatief onderdeel van hun team te worden.

 • Vergeten wat de impact van hun werk is

  Met Power Skills ontwikkelen ze een open mentaliteit met zicht op hun bijdrage met het grotere plaatje.

 • Verandering tegengaan

  Je team moet vaak flexibel zijn, maar sommige mensen hebben het daar niet makkelijk mee. Power Skills verhoogt hun soepelheid en flexibiliteit op de werkvloer.

 • Blijven hangen in technische jargon

  Door het leren van kunsten als acteren en comedy zullen je werknemers zich comfortabeler voelen met het onbekende en hetnieuwe, en subjectieve dingen. Je weet wel, die tussen de lijntjes

a vector drawing of a group of people smiling
CRKBO Geregistreerde Instelling

Power Up your Workforce

Power Skills is ons antwoord op hoe we de impact van de deelnemers van SkillsUP Lab konden vergroten. Onze methode leert deelnemers comfortabeler te zijn, meer zelfvertrouwen te hebben en effectievere IT-professionals te worden. Ze leren om luisteraars, communicators en leiders te worden. Als je verbinding met elkaar hebt, komt je bericht aan, ongeacht de technische kennis van je publiek.

We hebben het programma van Power Skills ontwikkeld door te identificeren wat de meest cruciale skills zijn voor IT professionals. We hebben een uniek curriculum vastgesteld en verfijnd over de afgelopen 2,5 jaar, om het beschikbaar te maken voor non-profits, MKB’s, IT-bedrijven en werkzoekenden. De skills die we aanleren en coachen zijn belangrijk voor iedereen, ongeacht hun beroep.

We bieden deze training in-house om je organisatie te helpen de techies ‘softies’ (red. beheersers van soft skills!) te laten worden. Zo kan je IT-professionals bijvoorbeeld helpen om de creatieve, constructieve en betrokken samenwerkers te worden die ze heel goed kunnen zijn.

Investering

Power Skills Fundamentals kost € 4549,– per deelnemer. Dit houdt ook alle nodige materialen in, en eventuele gewenste aanpassingen om zo beter bij het bedrijf aan te sluiten. Het programma duurt 9 sessies en elke sessie heeft een ander thema. Investeren in je werknemers is aftrekbaar in Nederland en vrij van BTW, omdat we CRKBO-gecertificeerd zijn. 

Skip to content