Image

Een mix van miss en mister fits

Tijdens onze eerste teamvergadering hebben we besloten dat we een “mix van miss en mister fits” zijn, die ons heel mooi opsomt. We hebben een bedrijf opgericht waar mensen hun volledige “zelf” naar werk brengen, inclusief hun passies, projecten meningen en ervaringen. Sommigen van ons hebben veel tijd doorgebracht in de bedrijfswereld, anderen in maatschappelijk werk en in de publieke sector. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we geloven dat we een verschil kunnen maken als het gaat om technologie, vaardigheden, cultuur en toegang. 

 • Waarom

  Toegang creëren tot technologie voor iedereen.

 • Hoe

  We leren van, onderwijzen en ondersteunen met mensen, klanten en gemeenschappen

 • Wat

  Wij helpen organisaties en individuen door middel van hun aardigheden verder te ontwikkelen om op deze manier creativiteit, innovatie en inclusie te voeden. / aan te wakkeren.

0
Jaar Ervaring
0
% Gender Balans
0
Hardcore koffie drinkers
0
Professionals
Expertise from IT to cultural management ready to stand next to you on your journey to do good only.

De Filosofie F

Image

Om te begrijpen waarom wij The Do Good Only Company worden genoemd, moet u iets weten over mijn belangrijkste inspiratiebron. 

Mijn moeder bracht haar hele leven door met het uitdagen van de status-quo. Ze was altijd op zoek naar een nieuwe manier om iets te doen, van uitvindingen bedenken tot pleiten voor mensen die geen stem hadden. Tijdens haar leven gaf ze een voorbeeld voor haar vier kinderen en vele anderen over wat het betekent volhardend, veerkrachtig, medelevend, grappig, pragmatisch en uitdagend tegelijk te zijn. 

Tegen het einde van haar leven werd ze op een ochtend wakker uit een droom om terug te keren naar Nederland, via een schip in de haven van Rotterdam. Dit was een reis die ze als kind had gemaakt na de oorlog. Ze was klaarwakker en zei dat ik naar haar moest luisteren. In haar droom had ze ontdekt wat het antwoord was op alle vragen in de wereld! Ze zei heel duidelijk: "Het antwoord op alle vragen is Do Good Only. Als je elke vraag op die manier beantwoordt, kunnen alle problemen in de wereld worden opgelost.” 

Ik geloof in “Do Good Only”. Als je dat principe gebruikt om elke actie, elk idee en elke beslissing die we tegenkomen te onderzoeken, zijn de mogelijkheden om impact te maken eindeloos. Dus toen het tijd was om dit bedrijf een naam te geven, met ongelooflijk interessante, deskundige en toegewijde professionals, was er eigenlijk maar één keuze: Om een naam te kiezen die ons altijd een vertrekpunt zou bieden en ons eraan herinnert dat praten niet genoeg is, we moeten ook DOEN. 

 

Caroline Williams 

Head Rebel 

 

Wat Doen We

Analyses en Visualisatie

Data

Het optimaal benutten van de gegevens die u heeft, zodat deze uitvoerbaar zijn en u weloverwogen beslissingen kunt nemen. We doen dit voor non-profitorganisaties, zodat ze hun impact kunnen vergroten en voor commerciële bedrijven.

DevOps
 

Support

Ongeacht de ontwikkelingstaal of het platform, we kunnen u helpen verbeteringen aan te brengen en samen met u competenties op dit gebied verder te ontwikkelen.

Technische Vaardigheden
 

Development

Onsite in een periode van 3-6 weken of via Future Skills Lab.

Cultuur Transformatie

Inspireren

Bent u op zoek naar het creëren van open en inclusieve cultuur? Innovatie en excellentie hebben een gezonde open communicatie nodig, niet "ja-culturen".

Waarom u met ons wil samenwerken W

Wat kunt u van ons verwachten? U mag verwachten dat wij uw belangen centraal stellen in onze manier van werken. Dit betekent dat we open, uitdagende, op vertrouwen gebaseerde gesprekken met u zullen hebben - die soms oncomfortabel zijn. We zullen uw verantwoordelijkheid geheel afstemmen met die van ons. 

We zijn er om u te helpen, de veerkracht van uw organisatie verder op te bouwen. Of dit nu technologische oplossingen op basis van Data, AI, DevOps of kennis van uw personeel betekent, ons doel is om u volledig voorbereidt op uw volgende stap te laten. Wij zijn een partner en een medewerker, geen vervanger of voorschrijver. 

Wij geloven in levenslang leren, continue ontwikkeling. We willen u ook aanmoedigen om dit te doen. We werken in inclusieve, complementaire teams waar groot denken en doelen stellen sterk wordt aangemoedigd. Klaar om iets te veranderen? Neem contact op met ons! 

Image

Meet Our Team T

Caroline Williams

Caroline Williams

Head Rebel

"How you fight determines who you will become when the battle is over." ~Taiaiake Alfred

 • caroline@dogoodonly.nl
Joko Leliveld

Joko Leliveld

Operations & Opportunities Lead

“If you can’t fly, then run, If you can’t run, then walk, If you can’t walk, then crawl, but whatever you do, you have to keep moving forward.” ~Martin Luther King Jr.

 • joko@dogoodonly.nl
Awesome Image

Hassan el Rahaui

Mood Conductor

“Inside every cynical person, there is a disapointed idealist.” -George Carlin

 • hassan@dogoodonly.nl
Sumana Bhlapibul

Sumana Bhlapibul

IT/Data Consultant

"It is nice to be important but it is more important to be nice." ~John Templeton

 • sumana@dogoodonly.nl
Monica Moga

Monica Moga

Coach - Data Analysis

"Be the change you wish to see in the world" ~ Mahatma Gandhi

 • monica@dogoodonly.nl
Awesome Image

Bjorn Ketzener

The Fixer

"Everyone is a genius. But if you Judge a fish on its ability to climb a tree it will live its whole life believing it is stupid." ~Albert Einstein

 • bjorn@dogoodonly.nl