Onze Samenwerkingen

  • "Ik kwam terecht bij een fantastisch team van professionele vrijwilligers, om humanitaire hulp meer efficiënt te maken met data science. Dit project is een van de mooiste dingen waar ik deel van uit heb gemaakt tot nu toe."  Behrouz Eslami Mossallam, Senior Researcher/Data Modelling Expert

Met de volgende bedrijven hebben wij samengewerkt tijdens onze reis als bedrijf, of het nu kleine projecten zijn geweest of langdurende partnerschappen:

Hoe Het Is Om Met DGO Te Werken

The Raven Collective

Eerder deze zomer had ik het genoegen om Caroline Williams en haar team te ontmoeten. Bedrijven hebben vaak glimmende profielen en mission statements, maar ik kan zeggen dat wat Caroline claimt, écht waar is. De cultuur van openheid en vertrouwen was heel fijn. Het team staat altijd open voor een gesprek en ze zijn ijverig om technische uitdagingen aan te gaan.

Ze gaan recht door zee en zijn enorm leuk om mee te werken. Vanaf dag één maakten ze zich hard voor de missie waaraan ze begonnen. The Do Good Only Company heeft enorm bijgedragen aan de relaunch van the raven collective, en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik bewonder de missie die Caroline is gestart, en wat me het meeste heeft geraakt is de diepgaande inclusieve werkomgeving en de positief performende cultuur. 

Bedankt, Caroline en team!

Martiene Raven

De Heilige Boontjes

 “Ik vind de manier waarop DGO de gehele samenleving betrekt heel fijn. Niemand wordt buitengesloten. Dus toen Caroline voorstelde om de deelnemers van Heilige Boontjes mee te laten doen aan Power Skills, waren we enthousiast en heel dankbaar. Ze begonnen aan de cursus en het was direct een succes. Onze mensen zijn echt bezig met hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik hoop dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden. Inclusie is moeilijk uit te leggen, maar eigenlijk helemaal niet moeilijk om te bereiken. Gewoon door naar mensen uit te reiken, positief te zijn en mensen kansen te geven. En dat is wat Do Good Only is.’’ 

Skip to content