SkillsUP Lab

Learn Practical Data Science and essential workspace skills in an inclusive tech community.

previous arrow
next arrow
Slider

Onze Waarden

1. Inclusie

We respecteren elkaars verschillen en waarderen ze om de perspectieven die ze ons team brengen.

2. Vertrouwen

We hebben een cultuur van vertrouwen en openheid. We zijn toegewijd aan communicatie met elkaar, onze klanten, onze partners en onze communities.

3. Nieuwsgierigheid

Wij geloven in blijven leren, in alle mogelijke vormen. We zoeken altijd nieuwe manieren om problemen op te lossen en we werken actief aan uitdagingen die ons helpen ontwikkelen.

4. Eer

In alle dingen die we doen, altijd.

Wat we bieden

We helpen u om de veerkrachtigheid van uw bedrijf te bevorderen. Of dat nou op technisch gebied is, zoals met data, AI of DevOps, of de kennis van uw personeel. Ons doel is om u volledig voorbereid uw volgende stap te laten nemen. We zijn een partner en samenwerker, geen vervanger of voorschrijver.

Als u wilt innoveren, heeft u een cultuur nodig waar vertrouwen, creativiteit, risico nemen en reflecteren centraal staan. U heeft wellicht hulp nodig bij het toepassen van deze waarden wanneer u verandering binnen uw organisatie aanbrengt. Het bouwen van cultuur heeft een nadrukkelijke focus bij ons. Cultuur is iets levends en heeft aandacht nodig om te groeien. We helpen u de cultuur te bereiken die voor u wenselijk is. Hierdoor bent u voorbereid op de technologische transformaties en innovaties die u wilt toepassen.

Uw belangen staan bij ons hoog in het vaandel tijdens onze samenwerking. Dit betekent dat we open, uitdagende en vertrouwensgebaseerde communicatie hanteren – dit kan soms oncomfortabel zijn. The Do Good Only Company neemt de verantwoording zoals uw bedrijf dat doet.

Wij geloven in levenslang leren en continu ontwikkelen. Wij moedigen u aan dit ook te doen. Ons bedrijf werkt met inclusieve, complementaire teams waar groot denken en doelen stellen aangemoedigd wordt. 

We verkiezen doen over zitten. Klaar voor verandering? Neem contact met ons op!

Waar we trots op zijn:

13

employees en trainees

100%

carrièrewisselaars

5

koppen koffie per dag

7

verschillende nationaliteiten

Waarom 'The Do Good Only Company'?

Om te begrijpen waarom we The Do Good Only Company heten, beginnen we bij mijn hoofdbron van inspiratie.

Mijn moeder heeft haar hele leven de status quo uitgedaagd. Ze was altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen te doen, van dingen uitvinden tot strijden voor mensen die geen platform hebben. Tijdens haar leven gaf ze het voorbeeld aan haar vier kinderen en vele anderen, over wat het betekent om doorzettend, veerkrachtig, empathisch, grappig, pragmatisch en uitdagend te zijn – allemaal tegelijk.

Tegen het einde van haar leven werd ze op een ochtend wakker van en droom over het terugkeren naar Nederland, met een schip naar de haven van Rotterdam. Dit was een reis die ze maakte als kind, na de oorlog.

Ze was klaarwakker en zei dat ik naar haar moest luisteren. In haar droom had ze het antwoord op alle vragen in de wereld gevonden. Ik was in een voor-koffiestaat en zei: “Is goed, mam. Wat is het antwoord?”

Ze zei, heel duidelijk: "Het antwoord op alle vragen is to Do Good Only. Als je elke vraag zo beantwoord, kan je alle problemen in de wereld oplossen."

Dat geloof ik. Als je dat principe gebruikt om naar alles te kijken wat je doet, wat je bedenkt of besluit, dan zijn de mogelijkheden voor impact eindeloos. Dus toen het tijd was om een naam te geven aan deze samenwerking van ongelooflijk interessante, toegewijde en deskundige professionals, was er eigenlijk maar één keuze.

Een naam kiezen die ons altijd een startpunt geeft en ons eraan herinnert dat alleen praten niet genoeg is; we moeten ook DOEN!

Caroline Williams,
Head Rebel

Wie we zijn

Sumana Bhlapibul

Data Consultant

“It is nice to be important but it is more important to be nice.” – John Templeton

Caroline Williams

Founder, Head Rebel

“How you fight determines who you will become when the battle is over.” – Taiaiake Alfred

Femmy Evertse

Office Manager

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Hassan el Rahaui

Mood Conductor

“Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.” – George Carlin

Jebid Tem Temi

Marketing Specialist

“No act of kindness, no matter how small, is ever wasted” – Aesop

Marije Hammel

Design Department

“I have come here to chew bubblegum and kick ass… And I’m all out of bubblegum.” – Nada

Bjorn Ketzener​

Jobcoach - The Fixer

“Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree it will live its whole life believing it is stupid.” – Albert Einstein

Waar we te vinden zijn:

The Do Good Only Company BV

📍 Eendrachtsplein 3 – 1D
3015 LA Rotterdam

Contact:

📞 +31 (0)6 186 77 291

✉️ info@dogoodonly.nl

KVK:
72148837

Skip to content