Tech Services voor Female Founders

Als een female founder, een techie en een sociale ondernemer is het mijn dagelijkse werk om te bouwen op waar ik in geloof. Ik ben wel zeer bewust dat niet iedereen toegang heeft tot deze kennis.

- Caroline Williams, Oprichter van The Do Good Only Company

stylised vector image of a diverse group of women
circle of hands in different skin tones

Een tekort aan toegang tot kennis houdt de status quo op z’n plek. Als we willen dat technologie inclusiever wordt, moeten we bij de basics beginnen. We moeten bijdragen aan het aantal female founders en de sociale impact die hun ideeën naar het volgende level kan brengen. Om zichtbaarheid te krijgen, om hun ideeën te testen, om financiëring te krijgen en om verandering aan te brengen.

Tegelijkertijd hebben we een community vol getalenteerde mensen die dolgraag hun nieuwe tech-skills in de praktijk brengen om zo hun carriëres en levens te hervormen. Alle geslaagden van SkillsUP Lab krijgen een betaalde traineeship aangeboden als ze hun training hebben afgerond. Dat betekent dat ze zes maanden tot een jaar lang hun nieuwe IT-skills kunnen inzetten, hun portfolio’s kunnen aanvullen, én stappen kunnen zetten naar een veiligere toekomst voor hunzelf én hun familie.

Wat als we deze twee werelden eens samen zouden voegen? Onze community bouwt MVP’s (minimum viable products) en eerste versies van tech solutions voor female founders en social impact founders. We bouwen apps, websites, data dashboards, machine learning models en nog veel meer. Door het bieden van onze diensten aan een enorm onderbediende markt dragen wij direct bij aan de groei van deze markt, door female founders en social impact founders te helpen met hun volgende stap. Als je een werkend prototype hebt, kan je ook beter laten zien wat je product inhoudt! In ruil daarvoor kunnen wij onze trainees een eerlijk en leefbaar salaris betalen en ons SkillsUP Lab laten draaien zodat we nog meer deelnemers kunnen helpen.

Als je nog niet zeker weet wat voor technologie je nodig hebt om je idee tot leven te brengen, nodigen we je uit voor een tech review van een half uur. We luisteren naar je idee, kijken naar je huidige keuzes en geven suggesties over je volgende stappen. Of je nog steeds in de ideeënfase zit of al een betaversie hebt, we komen je tegemoet. Je kan hier een afspraak maken voor een gratis tech-review.

Skip to content