Tech Services voor Female Founders

Als een female founder, een techie en een sociale ondernemer is het mijn dagelijkse werk om te bouwen op waar ik in geloof. Ik ben wel zeer bewust dat niet iedereen toegang heeft tot deze kennis.

stylised vector image of a diverse group of women
circle of hands in different skin tones

Een tekort aan toegang tot kennis houdt de status quo op z’n plek. Als we willen dat technologie inclusiever wordt, moeten we bij de basics beginnen. We moeten bijdragen aan het aantal female founders en de sociale impact die hun ideeën naar het volgende level kan brengen. Om zichtbaarheid te krijgen, om hun ideeën te testen, om financiëring te krijgen en om verandering aan te brengen.

Tegelijkertijd hebben we een community vol getalenteerde mensen die dolgraag hun nieuwe tech-skills in de praktijk brengen om zo hun carriëres en levens te hervormen. Alle geslaagden van SkillsUP Lab krijgen een betaalde traineeship aangeboden als ze hun training hebben afgerond. Dat betekent dat ze zes maanden tot een jaar lang hun nieuwe IT-skills kunnen inzetten, hun portfolio’s kunnen aanvullen, én stappen kunnen zetten naar een veiligere toekomst voor hunzelf én hun familie.

Wat als we deze twee werelden eens samen zouden voegen? Onze community bouwt MVP’s (minimum viable products) en vroege versies van tech solutions voor female founders en social impact founders. Door het bieden van onze diensten aan een enorm onderbediende markt dragen wij direct bij aan de groei van deze markt, door female founders en social impact founders te helpen met hun volgende stap. Als je een werkend prototype hebt, kan je ook beter laten zien wat je product inhoudt! In ruil daarvoor kunnen wij onze trainees een eerlijk en leefbaar salaris betalen en ons SkillsUP Lab laten draaien zodat we nog meer deelnemers kunnen helpen.

Als je graag meer wil weten, of met ons het gesprek aan wil gaan over de tech solution die jij nodig hebt, dan kan je een objectief consult met ons plannen. Geen druk, gewoon advies om je te helpen je volgende stappen te nemen. Samen staan we sterker, uiteindelijk. Je kan hier een afspraak maken voor een gratis tech-review.

Waar we te vinden zijn:

The Do Good Only Company BV

📍 Eendrachtsplein 3 – 1D
3015 LA Rotterdam

Contact:

📞 +31 (0)6 186 77 291

✉️ info@dogoodonly.nl

KVK:
72148837

Skip to content