Ongeveer 80% van het werk van een dataprofessional is het opschonen van data. Als u met een datateam heeft gewerkt weet u ook dat 80% van de klachten over het werk uit die hoek komt.

Data moet worden schoongemaakt. Rommelige data leveren rommelige resultaten, ongeacht welke leuke tools u gebruikt heeft. Het goede nieuws is: wij zijn gek op dataschoonmaak! U brengt ons de data die opgeschoond en verfijnd moet worden, u vertelt ons waar u de data voor wilt gebruiken en eventuele dingen waar wij rekening mee moeten houden.

Onze teams van SkillsUP Lab gaan daarna aan de slag met het opschonen van uw data om het naar een bruikbare staat te brengen. Mocht het wenselijk zijn, dan maken wij bruikbare visualisaties van uw data waarmee u kunt werken. We hebben zelfs een pakket voor volledig op maat gemaakte rapporten. Het begint allemaal met schone data!

De Dat-O-Matic levert directe fondsen voor het lesprogramma van SkillsUP Lab. Daarnaast draagt u bij aan de ontwikkeling van onze dataprofessionals. Wanneer u uw data bij onze dataprofessionals aflevert creëert u werkgelegenheid in een inclusieve tech-community in Nederland en zelfs daarbuiten! Dus, schone data én sociale impact? Dat klinkt best goed, toch?

Kies Uw Pakket

Wasmachine

€3000,-
Verwachte levertijd: 1-2 weeks

Ons team van dataprofessionals schoont uw data op zodat u dat niet hoeft te doen. Vanuit uw databronnen (maximaal 2GB) maken wij een leesbare en bruikbare dataset.

Vouwen

€6000,-
Verwachte levertijd: 2-3 weeks

Onze dataprofessionals schonen uw data op en maken een gestandaardiseerde dashboard, presentatie of datasheet. We maken vijf verschillende rapporten met de meest gevraagde analyses.

Strijken

€9000,-
Verwachte levertijd: 3-4 weeks

Ons meest gespecialiseerde en aanpasbare pakket. We bieden dataschoonmaak én op maat gemaakte rapporten gebaseerd op uw wensen en behoeften. Deze rapporten zullen uw huisstijl aanhouden en worden gemaakt op platformen waar uw bedrijf mee werkt.

Hoe werkt het?

Waar we te vinden zijn:

The Do Good Only Company BV

📍 Eendrachtsplein 3 – 1D
3015 LA Rotterdam

Contact:

📞 +31 (0)6 186 77 291

✉️ info@dogoodonly.nl

KVK:
72148837