Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onze 4 Kernwaarden 4

1

Inclusie

Wij respecteren en waarderen de diversiteit in ons team


2

Vertrouwen

Wij hebben een cultuur gebaseerd op vertrouwen en openheid. Wij zijn toegewijd om de dialoog open te houden naar elkaar, onze klanten, partners en onze gemeenschappen.

3

Nieuwsgierig

Wij geloven in levenslang leren in alle vormen. Wij kijken uit naar nieuwe manieren om problemen op te lossen en zijn actief op zoek naar uitdagingen die onze sterktes opbouwen.

4

Eer

Voor alle dingen, op elk moment

Onze belangrijkste aandachtsgebieden A

Awesome Image

Advies

Wij bieden advies

Consulting

Wij bieden een adviespraktijk gericht op data science, kunstmatige intelligentie, cybersecurity en werken met een team van zeer getalenteerde en ervaren consultants. Dit gebied is de kern van ons bedrijf omdat het rechtstreeks de andere twee programma's ondersteunt.

Awesome Image

Gemeenschappen bouwen

Kennis bijdragen

Community Building

U kunt ons vinden bij het leren van en delen met gemeenschappen. Ons community bereik omvat lokale scholen, professionele groepen, non-profitorganisaties, en meetups . Wij dragen onze kennis en expertise graag bij. Samen met Impact Matters verlenen wij technische assistentie aan non-profitorganisaties. Voor ons is traditioneel vrijwilligerswerk een onderdeel van het werk. - je hoeft hier geen tijd voor vrij te maken om bij te dragen aan de maatschappij.

SkillsUP Lab

Technische vaardigheden

Voor vandaag en morgen.

Tech Skills

Dit is wat we heel graag doen: organisaties, mensen en vaardigheden bij elkaar brengen. Wij doen dit voor bedrijven, voor non-profitorganisaties en voor mensen. Digitale inclusie is ons doel, we willen dat iedereen profiteert van het vergroten van hun digitale vaardigheden. Wij kunnen een volledig scala aan vaardigheden bieden, van eenvoudige digitale vaardigheden tot AI. Wij opereren lokaal en zijn een globale partner.

Waarom doen wij dit werk?

0
van de meest moeilijk te vervullen vacatures
In de lijst van moeilijk te vervullen posities: BI-specialist, data scientists, informatieanalist, bedrijfsanalist - posities waarbij kennis van data science van cruciaal belang is
0
% van de IT functies
Slechts 15% van de IT Functies in Nederland wordt door vrouwen vervuld. source
0
% van de ICT-vacatures in Nederland zijn onvervuld
In 2017, 50% van de ICT-banen in Nederland waren moeilijk om in te vullen of zijn nog onvervuld. te vervullen / werknemers voor te vinden. Source
0
% Participatie en inclussie
Een dynamische en innovatieve arbeidsmarkt vereist volledige participatie, welke bestaat uit iedereen betrekken die wenst deel te nemen. Toegankelijkheid betekent het niet uitsluiten door fysieke bekwaamheid, culturele achtergrond, identiteit, ras, geslacht of leeftijd.

Partners P

Amazon AWS
Microsoft
Common
NetSquared
Impact Matters