"Mijn optimisme draagt stevige laarzen en is luid"

– Henry Rollins

We willen anderen laten weten dat we hun werk waarderen. En wat is nou een betere manier om dat te doen, dan onze Stalen Neuzen (Steel Toe Boot)?

Iedere maand krijgt iemand ons zegel. Of dit nu een echt duurzaam bedrijf is, een open community, of gewoon iemand waar we blij van worden,mensen die echt ass kicken doen dat met stalen neuzen.

Als je onze Stalen Neuzen ontvangt, laat het met trots zien waar je wil, zodat iedereen weet dat je Alleen Goed Doet.

Deze Mensen Dragen Stalen Neuzen

Fraenck

April 2022

Wij houden van Fraenck. Waarom? Waarom niet? Je moet zeggen wat je doet, en dat doen ze dubbel en dwars. Het is heel makkelijk om duurzaam te gaan als je eerst je zakken hebt gevuld met fast fashion. In tegenstelling tot de bedrijven die de makkelijke weg hebben gekozen, begon Fraenck al meteen met het maken van duurzame producten. Alles dat ze produceren is handgemaakt, van afvalmateriaal zoals oude gordels, zeilen en zelfs de zittingen van treinen.

Niet alleen dat, maar net zoals wij staan ze voor iedereen open. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is.De manier waarop ze meerdere problemen tegelijk aangaan vinden we fantastisch! Zoals ze zelf zeggen, “nieuwe kansen creëren voor mensen en materialen”.

Bezoek Fraenck en zie het zelf!

Freggies

Mei 2022

Freggies maakt fantastisch voedzaam en lekker eten. De manier waarop ze veganistisch eten maken is gewoon tof. Veganistisch klinkt vaak elitair, iets dat alleen rijke mensen kunnen betalen. Het doel van Freggies is dat íedereen toegang heeft tot veganistisch eten. Niet alleen dat, maar Freggies is geen overbewerkt junkfood. Je krijgt een stevige, gezonde hap, gemaakt met liefde. Wat we cool vinden van Mike, de oprichter en briljante chef van Freggies, is hoe hij smaken van verschillende culturen combineert en op deze manier een voedzaam en smakelijk aanbod van plantaardige maaltijden biedt – voor iedereen! Het is een fantastische inclusieve samenwerker en partner. Hij is ècht betrokken.

Bezoek Freggies voor een lekker hapje.

Collectief Kapitaal

Juni 2022

Collectief Kapitaal steunt mensen met financiële onzekerheid. Niet door ze te vertellen hoe ze moeten leven, maar gewoonweg met een maandelijkse financiële bijdragen. Geen als of maar. Sinds September 2021 hebben ze meerdere mensen financiëel kunnen steunen met 1000 euro per maand. Na deze succesvolle campagne maken ze zich klaar om nog 10 mensen te steunen met hun collectieve kapitaal – allemaal mogelijk gemaakt door donaties.

We zijn gek op ze, omdat ze mensen de ruimte geven om keuzes te maken die goed voor ze zijn, en niet wat een checklijst zegt. Omdat je het geld direct aan de deelnemers geeft, bouwen ze het vertrouwen dat mensen zelf weten wat ze nodig hebben voor wat ademruimte.

Mill + CO.

Juli 2022

Als je het maken van de content voor je socials overlaat aan derden, kan je eigen stem verloren raken. Niet met Mill + Co. Deze organisatie, opgericht door vrouwen, begreep ons meteen vanaf het begin. Ze begrepen wat we nodig hadden en hoe we dat wilden vormen, en dat waarderen we enorm! They absolutlely kick ass!