Slide background
Slide background

Building the future together with data!

Slide background
“The answer to all questions is to Do Good Only. If you answer every question that way, all the problems in the world can be solved. “
Read More

Onze 4 Kernwaarden 4

1

Inclusie

Wij respecteren en waarderen de diversiteit in ons team


2

Vertrouwen

Wij hebben een cultuur gebaseerd op vertrouwen en openheid. Wij zijn toegewijd om de dialoog open te houden naar elkaar, onze klanten, partners en onze gemeenschappen.

3

Nieuwsgierig

Wij geloven in levenslang leren in alle vormen. Wij kijken uit naar nieuwe manieren om problemen op te lossen en zijn actief op zoek naar uitdagingen die onze sterktes opbouwen.

4

Eer

Voor alle dingen, op elk moment

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden

Als een bedrijf wil innoveren, is een werkomgeving waar vertrouwen, reflectie, creativiteit en risico’s nemen centraal staan noodzakelijk. Soms heeft een bedrijf een klein zetje nodig om te laten zien waar ze voor staat. Wij leggen uit onze ervaring de focus op het bouwen van een cultuur binnen het bedrijf. We geloven in levenslang leren en het belang van constante ontwikkeling.

Wij verkiezen breien over praten. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en samen te bezien waar wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw ambities.
Van ons kunt u verwachten dat wij uw beste belangen voorop zetten in onze samenwerking. Dit betekent dat we een open, uitdagend en vertrouwensgebaseerd gesprek aan gaan met u - wat soms oncomfortabel kan zijn. We zijn er om de veerkrachtigheid van uw bedrijf te bevorderen. Zo bieden wij een onder andere een praktische, cross-teambenadering om uw werknemers te leren werken met bijvoorbeeld Data en Analytics, AI en/of DevOps. Bijvoorbeeld tijdens InCompany Labs worden nieuwe vaardigheden aangeleerd op basis van de huidige kennis en ervaring. De nieuwe vaardigheden zijn direct toepasbaar in huidige en toekomstige verantwoordelijkheden.
1
De ethische, technische oplossing van vandaag, waarbij duidelijk richting gegeven wordt aan groei in de toekomst.
2
Wij kunnen ervoor zorgen dat u het meeste uit uw data haalt, zodat u actie kunt ondernemen en gefundeerde beslissingen kunt nemen.
3
Door met ons te werken kunt u uw sociale impact vergroten. Dit bereikt u door de duurzame inzetbaarheid van mensen en door middel van het 'goed' inkopen van goederen.

Waarom 'The Do Good Only Company'?

Om beter te begrijpen waarom wij The Do Good Only Company heten, heb je een beetje inzicht nodig in mijn grootste inspiratiebron.

Mijn moeder heeft haar hele leven de status quo doorbroken. Ze was altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen te doen, van dingen uitvinden tot opkomen voor mensen die geen stem hadden. Gedurende haar leven heeft ze een voorbeeld neergezet voor haar vier kinderen over wat het betekent om aanhoudend, veerkrachtig, meedogend, humoristisch, pragmatisch en uitdagend te zijn - allemaal tegelijk.

Toen het einde van haar leven naderde werd ze op een ochtend wakker van een droom over haar terugkeer naar Nederland, met een boot naar de haven van Rotterdam. Dit was een reis die ze als kind na de oorlog gemaakt heeft. Ze was klaarwakker en vroeg me goed om naar haar te luisteren. In haar droom had ze het antwoord op álle vragen in de wereld gevonden. Ik, in mijn koffieloze staat, vroeg aan haar: “Tuurlijk mam. Wat is het antwoord?”

Ze zei, heel duidelijk: “Het antwoord op alle vragen is To Do Good Only. Als je elke vraag zo beantwoord kan je alle problemen in de wereld oplossen.”

Dat geloof ik. Als je dat principe gebruikt om elke actie, elk besluit en elk idee te onderzoeken, dan zijn de mogelijkheden om impact te maken eindeloos. Dus, toen het tijd werd om deze samenwerking van ongelooflijk interessante, intelligente en toegewijde professionals een naam te geven, was er maar één keuze. Een naam kiezen die ons altijd een startpunt geeft en ons herinnert dat praten niet genoeg is. We moeten ook DOEN!

Caroline Williams
Head Rebel

Wie zijn wij?

Caroline Williams

Caroline Williams

Head Rebel

"How you fight determines who you will become when the battle is over." ~Taiaiake Alfred

  • caroline@dogoodonly.nl
Sumana Bhlapibul

Sumana Bhlapibul

Lead IT/Data Consultant

"It is nice to be important but it is more important to be nice." ~John Templeton

  • sumana@dogoodonly.nl
Hassan El Rahaui

Hassan el Rahaui

Mood Conductor

“Inside every cynical person, there is a disapointed idealist.” -George Carlin

  • hassan@dogoodonly.nl
Femmy Evertse

Femmy Evertse

Office Manager

  • femmy@dogoodonly.nl
Monica Moga

Monica Moga

Coach - Data Analysis

"Be the change you wish to see in the world" ~ Mahatma Gandhi

  • monica@dogoodonly.nl
Awesome Image

Bjorn Ketzener

The Fixer

"Everyone is a genius. But if you Judge a fish on its ability to climb a tree it will live its whole life believing it is stupid." ~Albert Einstein

  • bjorn@dogoodonly.nl