Onze Diensten

Data Consultancy

Duik in je data

Heeft u nog inzicht in uw data of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Data professional inhuren

Data Professionals

Wilt u dataprofessionals met een brede kennis in uw team? Zoekt u naar een combinatie van datakennis en ervaring in het bedrijfsleven?

Practical Inclusion

Praktische inclusie

Teams die werken in een inclusieve cultuur leiden tot meer innovatie en behalen betere resultaten.

Heeft u nog inzicht in uw data of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Wat voor data verzamelt u? Welke besluiten neemt u en wat voor strategieën maakt u aan de hand van uw data? 

 

Waar gebruikt u deze informatie nog meer voor?

Van het beginnen met datagebruik in uw bedrijf tot uitgebreide datamodellen, wij kunnen u helpen! Ons doel is om de datakennis binnen uw bedrijf te vergroten. 

 

Interesse? Neem contact op voor een kop koffie en een gesprek over data via info@dogoodonly.nl

Duik in uw data

SkillsUP

Investeren in uw medewerkers en hun kennis werpt zijn vruchten af. In de huidige banenmarkt staan er veel vacatures open, maar ze zijn moeilijk om te vullen. 

Het kan soms effectiever zijn om de huidige kennis van uw bestaande medewerkers uit te breiden, dan dat u een nieuwe werknemer aanneemt. 

Wilt u bekend staan als een werkgever waar persoonlijke groei en levenslang leren wordt aangemoedigd? Wij helpen u bij het ontwikkelen van  een cultuur van levenslang leren door training- en ontwikkelingsprogramma’s voor u op te stellen. Van technische training tot presentatieskills, wij maken een totaal programma voor uw medewerkers.

Wilt u dataprofessionals met een brede kennis in uw team? Zoekt u naar een combinatie van datakennis en ervaring in het bedrijfsleven? 

 

Tijdens ons programma SkillsUP Lab leren wij praktische data science en data-analyse. Hierdoor hebben wij toegang tot dataprofessionals met up-to-date kennis die op zoek zijn naar een nieuwe werkgever. 

 

U kunt deze professionals direct via ons aan uw team toevoegen. We bieden steun en toegang tot een inclusieve community van experts.

Dataprofessionals inhuren

Praktische Inclusie

Teams die werken in een inclusieve cultuur leiden tot meer innovatie en behalen betere resultaten. Het bereiken hiervan kan complex en frustrerend zijn. Echter is het wel belonend. 

 

Wij kunnen u helpen om een inclusieve cultuur te creëren, waarmee u een aantrekkelijke werkomgeving schept voor potentiële werknemers. Er is geen magische oplossing voor elk bedrijf, maar we zijn ervaren in het creëren van positieve en presterende inclusieve werkculturen. 

 

Wij helpen u graag om met het bevorderen en toepassen van de kennis van uw team.

Image