Wij zijn The Do Good Only Company

Zoals onze naam al doet vermoeden, Do Good Only. Met ons ‘house of technical skills’ helpen we mensen hun eerste stappen in de wereld van technologie te zetten. Of dat nu een prototype is om te presenteren of technische cursussen waar je geen voorkennis nodig hebt – als je op zoek bent naar een inclusieve, vertrouwende, nieuwsgierige en integere groep mensen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ons Verhaal

“Om te begrijpen waarom we The Do Good Only Company heten, moet je iets weten over mijn belangrijkste inspiratiebron.   Mijn moeder heeft haar hele leven de status-quo uitgedaagd. Ze was altijd op zoek naar een nieuwe manier om iets te doen, van het bedenken van uitvindingen tot het pleiten voor degenen die geen stem hadden. Tijdens haar leven was ze een voorbeeld voor haar vier kinderen en talloze anderen over wat het betekende om tegelijkertijd volhardend, veerkrachtig, medelevend, grappig, pragmatisch en uitdagend te zijn.   Tegen het einde van haar leven werd ze op een ochtend wakker uit een droom over haar terugkeer naar Nederland, per schip de Rotterdamse haven binnen. Dit was een reis die ze als kind had gemaakt na de oorlog.   Ze was klaarwakker en zei dat ik naar haar moest luisteren. In haar droom had ze ontdekt wat het antwoord was op alle vragen van de wereld! Ik was in een pre-koffie staat en zei: “Natuurlijk, mam, wat is het antwoord?” Ze zei heel duidelijk: ‘Het antwoord op alle vragen is om alléén goed te doen. Als je elke vraag op die manier beantwoordt, kunnen alle problemen in de wereld worden opgelost.”   Ik geloof dat. Als je dat principe gebruikt om elke actie, elk idee en elke beslissing waarmee we worden geconfronteerd te onderzoeken, zijn de mogelijkheden voor impact eindeloos. Dus toen het tijd was om deze coöperatie van ongelooflijk interessante, deskundige en toegewijde professionals te noemen, was er eigenlijk maar één keuze.   Om een ​​naam te kiezen die ons altijd een startpunt geeft en ons eraan herinnert dat praten niet genoeg is, moeten we ook DOEN.”   Caroline Williams,   Head Rebel
“Om te begrijpen waarom we The Do Good Only Company heten, moet je iets weten over mijn belangrijkste inspiratiebron.   Mijn moeder heeft haar hele leven de status-quo uitgedaagd. Ze was altijd op zoek naar een nieuwe manier om iets te doen, van het bedenken van uitvindingen tot het pleiten voor degenen die geen stem hadden. Tijdens haar leven was ze een voorbeeld voor haar vier kinderen en talloze anderen over wat het betekende om tegelijkertijd volhardend, veerkrachtig, medelevend, grappig, pragmatisch en uitdagend te zijn.   Tegen het einde van haar leven werd ze op een ochtend wakker uit een droom over haar terugkeer naar Nederland, per schip de Rotterdamse haven binnen. Dit was een reis die ze als kind had gemaakt na de oorlog.   Ze was klaarwakker en zei dat ik naar haar moest luisteren. In haar droom had ze ontdekt wat het antwoord was op alle vragen van de wereld! Ik was in een pre-koffie staat en zei: “Natuurlijk, mam, wat is het antwoord?”
Ze zei heel duidelijk: ‘Het antwoord op alle vragen is om alléén goed te doen. Als je elke vraag op die manier beantwoordt, kunnen alle problemen in de wereld worden opgelost.”   Ik geloof dat. Als je dat principe gebruikt om elke actie, elk idee en elke beslissing waarmee we worden geconfronteerd te onderzoeken, zijn de mogelijkheden voor impact eindeloos. Dus toen het tijd was om deze coöperatie van ongelooflijk interessante, deskundige en toegewijde professionals te noemen, was er eigenlijk maar één keuze.   Om een ​​naam te kiezen die ons altijd een startpunt geeft en ons eraan herinnert dat praten niet genoeg is, moeten we ook DOEN.”   Caroline Williams,   Head Rebel

Onze Kernwaarden

ITCH…. Dat staat natuurlijk voor Inclusion, Trust, Curiosity and Honor. Deze kernwaarden zijn onze drijvende kracht en daarom vinden we ze best belangrijk!

Inclusion

KOM ZOALS JE BENT, GEEF DATZELFDE RESPECT AAN ANDEREN. GENOEG GEZEGD.

Trust

ELKAAR VERTROUWEN, EEN OPEN DIALOOG EN HET ONDERHOUDEN VAN RELATIES IN ONZE GEMEENSCHAP EN DAARBUITEN IS ONZE STATUS-QUO.

Curiosity

DOOR IN VRAAG TE STELLEN WAT WE ZIEN, HOREN, LEREN EN ZEGGEN, ZIJN WE ALTIJD AAN HET LEREN.

Honor

IN ALLE DINGEN, TE ALLEN TIJDE.

Scratch that ITCH and reveal our values.

Onze Kernwaarden

ITCH…. Dat staat natuurlijk voor Inclusion, Trust, Curiosity and Honor. Deze kernwaarden zijn onze drijvende kracht en daarom vinden we ze best belangrijk!

I

Inclusion

KOM ZOALS JE BENT, GEEF DATZELFDE RESPECT AAN ANDEREN. GENOEG GEZEGD.

T

Trust

ELKAAR VERTROUWEN, EEN OPEN DIALOOG EN HET ONDERHOUDEN VAN RELATIES IN ONZE GEMEENSCHAP EN DAARBUITEN IS ONZE STATUS-QUO.

C

Curiosity

DOOR IN VRAAG TE STELLEN WAT WE ZIEN, HOREN, LEREN EN ZEGGEN, ZIJN WE ALTIJD AAN HET LEREN.

H

Honor

IN ALLE DINGEN, TE ALLEN TIJDE.
Ah ja… Lekker.

Meet Our Team

Jij!
Caroline Williams Founder and Head Rebel. Ze is hier om de weg vrij te maken voor een meer inclusieve en rechtvaardige toekomst.
Marije The Design Department Hallo! Ik heb deze website gemaakt! Zij die de dingen met de kleurtjes doet.
Bjorn The Fixer Onze job coach, mentale support en helpende hand. Heeft altijd wel ergens een kabel voor iets.
Femmy Paperwork Wizard Ze doet alle juridische documenten, policies en papierwerk ... zou ik duizelig van worden.
Sumana Technical Coach #1 Ze zou je een aap kunnen noemen die op een keyboard ramt, maar ze is echt heel goed met apen.

Caroline Williams

“How you fight determines who you will become when the battle is over.” – Taiaiake Alfred

Bjorn Ketzener

“Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree it will live its whole life believing it is stupid.” – Albert Einstein

Sumana Bhlapibul

“It is nice to be important but it is more important to be nice.” – John Templeton

Jasper Jumelet

“I really hope you put something funny here” – Jasper

Marije Hammel

“I have come here to chew bubblegum and kick ass… And I’m all out of bubblegum.” – Nada

Femmy Evertse

“Wie goed doet, goed ontmoet.”