Mensnen Die Graag Met Ons Werkten

Wat Stof Tot Nadenken

We bouwen inclusieve ethische data- en AI-gemeenschappen met het personeel van vandaag voor een meer rechtvaardige en rechtvaardige toekomst voor iedereen. We zijn afgestemd op SDG-doelen 4 (Kwaliteitsonderwijs), 8 (Waardig werk en economische groei) en 10 (Ongelijkheid verminderen). Al meer dan drie jaar schoppen we herrie voor een betere en inclusievere arbeidsmarkt. Van een werkloosheidspercentage van 88% bij aanvang tot een percentage van 91% in hun nieuwe vakgebied, 97% van onze community voltooit het programma met succes.
0 +

Afgestudeerden

0 %

Met succes afgestudeerd

0 +

Jaar herrie schoppen

0 %

Werkzaam in hun nieuwe vakgebied

Zodra de technische opleiding is afgerond, bieden we een betaalde arbeidsovereenkomst aan onze meest succesvolle afgestudeerden, zodat mensen hun eerste Nederlandse werkgever, een terugkeer naar de werkende wereld of hun eerste baan in de IT-sector kunnen hebben. Een deel van de taakverantwoordelijkheden omvat het coachen van het volgende cohort, het leren hun kennis over te dragen aan anderen, het uitbreiden van onze inclusieve datacommunity en het versterken van collectief succes als de weg naar echte verandering.

Onze MAEX Social Handprint

Wist je dat we behoorlijk wat maatschappelijke impact hebben gemaakt? In de afgelopen 2 jaar zou dat neerkomen op ongeveer 1,9 miljoen euro. Dat is best netjes!
€1.900.000
Onze focus op inclusie, praktische data science-vaardigheden, jobcoaching en betaalde stages om mensen naar financiële onafhankelijkheid te brengen, maken ons uniek in Nederland. Net als de verscheidenheid van onze community. Iedereen is welkom om zich aan te melden. Dit betekent dat we niet meer silo’s creëren van alleen vrouwen, alleen Nederlanders, alleen vluchtelingen etc. In plaats daarvan zijn we één community, samen sterk.   Meer weten – MAEX meet jaarlijks onafhankelijk onze maatschappelijke impact. In 2020 is onze maatschappelijke impact gemeten met een waarde van 740.000 euro. In 2021 zullen we dat bijna verdrievoudigen.
Gotten curious about us? Sign up for our news letter.