Hoe Kunnen we Helpen?

Als je meer wilt weten over data en AI, sluit je dan aan bij ons house of digital skills!

Bij SkillsUP Lab leer je alles wat je nodig hebt om je eerste stappen in de wereld van data te zetten en een dataprofessional te worden. Van werknemersvaardigheden tot machine learning, ervaren coaches zijn er om je te helpen.

Ik wil leren

Ik heb een technische oplossing nodig

Als je een technische oplossing nodig hebt, maar ook maatschappelijke impact wilt maken, ben je hier aan het juiste adres.

We maken technische prototypes in de vorm van webapps en we verwerken en analyseren data zodat jij dat niet hoeft te doen. Onze diensten financieren actief onze cohorten van studenten, van wie de meesten hun eerste werkervaring in Nederland zullen hebben.

Mensen Waar We Graag Mee Werkten

Wat Stof Tot Nadenken

We bouwen inclusieve ethische data- en AI-gemeenschappen met het personeel van vandaag voor een meer rechtvaardige en rechtvaardige toekomst voor iedereen.
We zijn afgestemd op SDG-doelen 4 (Kwaliteitsonderwijs), 8 (Waardig werk en economische groei) en 10 (Ongelijkheid verminderen). Zes cohorten tot nu toe. Van een werkloosheidspercentage van 88% bij aanvang tot een percentage van 91% in hun nieuwe vakgebied, 97% van onze community voltooit het programma met succes.

0

Afgestudeerden

0 %

Met succes afgestudeerd

0

Cohorten

0 %

Werkzaam in hun nieuwe vakgebied

Zodra de technische opleiding is afgerond, bieden we een betaalde arbeidsovereenkomst aan onze meest succesvolle afgestudeerden, zodat mensen hun eerste Nederlandse werkgever, een terugkeer naar de werkende wereld of hun eerste baan in de IT-sector kunnen hebben. Een deel van de taakverantwoordelijkheden omvat het coachen van het volgende cohort, het leren hun kennis over te dragen aan anderen, het uitbreiden van onze inclusieve datacommunity en het versterken van collectief succes als de weg naar echte verandering.

Onze MAEX Social Handprint

Wist je dat we behoorlijk wat maatschappelijke impact hebben gemaakt? In de afgelopen 2 jaar zou dat neerkomen op ongeveer 1,9 miljoen euro. Dat is best netjes!

€1.900.000

Onze focus op inclusie, praktische data science-vaardigheden, jobcoaching en betaalde stages om mensen naar financiële onafhankelijkheid te brengen, maken ons uniek in Nederland. Net als de verscheidenheid van onze community. Iedereen is welkom om zich aan te melden. Dit betekent dat we niet meer silo’s creëren van alleen vrouwen, alleen Nederlanders, alleen vluchtelingen etc. In plaats daarvan zijn we één community, samen sterk.

Meer weten – MAEX meet jaarlijks onafhankelijk onze maatschappelijke impact. In 2020 is onze maatschappelijke impact gemeten met een waarde van 740.000 euro. In 2021 zullen we dat bijna verdrievoudigen.

Gotten curious about us? Sign up for our news letter.